Therapeutische Massage Praktijk

Sportmassage

Een sportmassage is een stevige, diepe massage. De massage is gericht op het onderhouden van de conditie van de spieren. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage is het mogelijk om afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Voedingsstoffen worden hierdoor beter opgenomen, wat een sneller herstel van spierpijn mogelijk maakt.

  

Ontspanningsmassage

Gun uzelf een moment van ontspanning en rust.

Een massage bevordert je fysieke en mentale gezondheid. Een ontspanningsmassage ontspant de spieren, zorgt ervoor dat pezen, gewrichten en spieren soepeler aanvoelen en heeft positief effect op het lymfevocht. De doorbloeding wordt gestimuleerd, dit zorgt voor een verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en een versnelde afvoer van afvalstoffen. Kortom het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt ondersteund en versterkt.

 

Hotstone massage

De hotstone massage wordt uitgevoerd met warme basaltstenen en een ruime hoeveelheid olie. De vulkanische oorsprong van de basaltstenen geeft de stenen een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de warmte goed kunnen vast houden. De hoeveelheid olie zorgt ervoor dat de masseur de warme stenen gemakkelijk over het lichaam kan bewegen en dieper in het spierweefsel kan komen.

Hotstone massage werkt ontgiftend, ontspannend en geeft nieuwe energie aan het lichaam.