Therapeutische Massage Praktijk

Cliënt ervaringen

Bezoekers van de Praktijk ShiMaCura geven hun persoonlijke ervaring.

Als je een bericht wilt plaatsen vermeld dan ook een geldig e-mailadres. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.

Cliënt ervaringen

Shanti Ramdhani
13-12-16 16:18:49
De behandelingen van Debby kan ik iedereen aanbevelen. Zeker als je van een behandeling houdt in huiselijke sfeer.

Ik kwam bij Debby voor spijsverteringsprobleme­n die ik jaren had. Na enkele behandelingen waren mijn klachten bijna over. Zij pakte tegeijkertijd andere klachten van mij aan, zoals mijn slaapproblemen. Ik wil niet overdreven overkomen, maar het resultaat was overweldigend. Ik sta nog steeds versteld van haar aanpak. Een behandelaar die rust uitstraalt en rust geeft! Dank je Debby.

Johan Post
09-09-15 11:51:06
Door langdurig zittend werk in een statische houding heb ik nogal eens last van mijn spieren in nek, schouders en armen. Debby maakt alles weer los en soepel door een combinatie van Shiatsu en massage. Ook heb ik inmiddels cupping ervaren, het werkt snel en effectief.
Resultaat: verlossing van de pijn.
Ik ben erg tevreden over de professionele en kundige manier van werken van Debby, echt een aanrader !
Wendy Kloos
09-09-15 11:31:35
Na aanhoudende klachten van diverse aard bij Debby terecht gekomen. Wat mij opviel is dat zij zichzelf terdege had voorbereid en alle tijd nam. Ook vertelde zij mij wat handgrepen die ik thuis kan toepassen. Na één behandeling had ik echt het gevoel dat mijn klachten waren afgenomen. Nu zijn sommige klachten zelfs verdwenen. Ik kan Debby echt van harte aanbevelen voor een behandeling.
Esther van Schie
27-08-15 19:05:38
Ik kwam bij Debby terecht voor een stoelmassage. In eerste instantie ging ik voor de ontspanning, echter had ik de dag ervoor een pittige yogales elders gevolgd en ben ik over mijn eigen grens gegaan. Hierdoor had ik een behoorlijke pijnlijke en stijve nek eraan overgehouden. Debby kon deze blessure zeer vakkundig verhelpen. De stoelmassage in het algemeen was zeer krachtig en prettig! De nekklachten waren de volgende dag zo goed als verdwenen. Esther